Текст
14.02.2022 жылы №7 ЖОББМ . Ыстық тамақ қыркүйек айынан бастап қолға алынып,жұмыс жүйелі жүргізілуде, асхана қызметкерлерінің жұмысын санитарлық- эпидемиологиялық талаптарын сақталуына БРОКЕРАЖ комисиясының тексеруі айына бір рет жүргізіліп отырады. Күнделікті таңертен мектеп медбикесі асхананы тексеріп, асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайлары үнемі қатаң қадағаланады. Асхана тамақтану залында қол жууға арналған жағдайлар көрінетін және қолжетімді жерлерде орнатылған . "Тазалық - денсаулық кепілі" демекші, дені сау ұрпақ тәрбиелеу мектеп ұжымы үшін басты назарда.